Menü
Romantik kuckó

Szobáink úgy lettek kialakítva, hogy azok a legjobban kielégítsék vendégeink igényeit, és lehetővé tegyék a nyugodt és pihentető kikapcsolódást. Panziónk összesen 21 fő befogadására alkalmas.

 

A romantik kuckó


Az első épületben 2 db franciaágyas és 2 db  két egyszemélyes ágyú szoba áll vendégeink rendelkezésére, melyek saját fürdőszobával rendelkeznek, tökéletes választás egy romantikus kikapcsolódáshoz kedvesünkkel. A panzió berendezése rusztikus hangulatú, aligha lehetne tökéletesebb helyszín, ha ki szeretne szakadni a mindennapokból és távol a városok zajától egy romantikus, nyugodt helyen megpihenni. A négy romantikus kuckónkat egy közös nappali köti össze, melyet egy mesés kandalló tesz még hangulatosabbá. Itt igény szerint még plusz két fő elhelyezésére van lehetőség.

A szobákban televízió nem került elhelyezésre, ezzel is elősegítve a zavartalan pihenést. Azok számára, akik mégis igénylik ezt a fajta kikapcsolódást a közös helyiségekben elhelyezésre került egy-egy televízió, illetve az épületben wifi elérhetőség is van így akár telefonról vagy számítógépről elérhetőek lehetnek műsorok.

 

Kutyások számára is


A kutyával utazó vendégeinket is szívesen várjuk. Nem kell otthon hagynia kiskedvencét vagy hosszú időre beadnia egy kutyanapközibe, nálunk négylábú kedvencét is vendégül látjuk. A birtokot két szelíd kutya őrzi, amelyek más kutyákkal összeveszhetnek, ezért kérjük előre jelezni, amennyiben kutyával érkezne. A kutyusok szállása 1500 ft kutyánkként, és további kauciót nem számítunk fel, azonban kérjük kedves kutyás vendégeinket hogy ügyeljenek kedvencükre, hogy ne tegyenek kárt másokban vagy környezetükben. A kutyus károkozás esetén a kár megfizetése a gazdáját terheli.