Menü
Parkra néző szoba

Parkra néző szobáink ablakából csodálatos kilátás nyílik birtokunk gondosan kialakított és karbantartott parkjára. A panzió kialakítása során arra törekedtünk, hogy vendégeink belépve ajtónkon egyből otthon érezhessék magukat, ezért szobáink és az egész panzió rusztikus hangulatot áraszt. Célunk, hogy szobáink a legjobban kiszolgálják vendégeink igényeit, és egy nyugodt és pihentető kikapcsolódás után feltöltődve térhessenek vissza otthonukba. Panziónk összesen 21 fő elszállásolására alkalmas.

 

Csodás kilátás a rendezett parkra


Panziónk hatágyas szobájából birtokunk rendezett és gondosan ápolt parkjára nyílik kilátásunk, mely különösen szép látványt nyújt, ha ősszel a levelek sárgulásakor látogatnak el hozzánk. Hat ágyas szobánkhoz nem tartozik saját fürdőszoba. Közös nappalival és fürdőszobával rendelkezik a másik három ágyas szobánkkal, ezért inkább családok és baráti társaságok részére ajánljuk, akik számára nem okoz kellemetlenséget ezen helyiségek megosztása. A nappali igény szerint pótágyazható így plusz két fő elhelyezésére van lehetőség.

A teljes kikapcsolódás érdekében televízió a szobákban nem került elhelyezésre, azok, akik szeretnék igénybe venni ezt a fajta kikapcsolódást a nappaliban lehetőségük van rá. A panzióban továbbá wifi elérhetőség is rendelkezésre áll.

A legközelebbi település, ezáltal az éttermek is közel 7 km-re találhatóak, ezért a szobákhoz tartozik egy jól felszerelt közös konyha, melyben megtalálható egy hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, kávé és teafőző, edények és evőeszközök is. Az udvaron lehetőséget biztosítunk grillezésre, bográcsozásra és szalonnasütésre, valamint igény szerint egy kemence is a vendégeink rendelkezésére áll egy kellemes vacsora vagy ebéd elkészítéséhez. A kemence felfűtési ideje 5 óra ezért kérjük előre jelezni, a tüzelőanyag díja 5000 ft.