Menü
Bérfőzés

Pálinkafőzdénkben kisüsti,  és aromatornyos technológiával, a lehető legnagyobb odafigyeléssel készítjük már több éve minőségi pálinkáinkat. Vállaljuk a hozott cefréből történő bérfőzést is.

A bérfőzésről


A bérfőzés során az Ön által gyűjtött értékes gyümölcsökből a legjobb pálinkát készítjük, optimális kihozatallal. Garantáljuk, hogy a hozott gyümölcs vagy cefre nem keveredik másokéval, kizárólag az Ön alapanyagával dolgozunk. Amennyiben igény van rá, segítünk a gyümölcs cefrézésében, valamint a csonthéjas gyümölcsök magozásában, ezáltal is garantálva a kiváló minőségű pálinka lefőzését.
Pálinkafőzdénkben egy 450 és egy 160 liter térfogatú üstben történik a pálinka lefőzése, melyben minimum 400 kg gyümölcsöt főzünk le egyszerre. A gyümölcsöt vagy a cefrét előre egyeztetett időpontban lehet beszállítani hozzánk.

A pálinka elkészültekor átvételi elismervényt és származási igazolványt állítunk ki, mely utóbbi célja, hogy igazolja a pálinka eredetét. Kérjük, hogy a származási igazolványt gondosan őrizze meg, mivel mindaddig szüksége lehet rá, míg a pálinka el nem fogy. Egyszerre tíz folyóliternél nagyobb mennyiség szállítása esetén, a párlat eredetét igazolni szükséges, melyet a származási igazolvánnyal tehet meg. Az igazolvány 15 évig érvényes.

 

A bérfőzés díja


Pálinkafőzdénkben a bérfőzés díja 1600 Ft/l, amely már tartalmazza az általános forgalmi adót és a fizetendő jövedéki adót is.


Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, készséggel állunk rendelkezésére!