Menü
Egyéb szolgáltatások

Fürdőház: vendégeink kikapcsolódását a külön épületben kialakított fürdőház igyekszünk még pihentetőbbé varázsolni. A 15 személyes jakuzzi, a kandalló és a bárpult lehetőséget biztosít a teljes körű pihenésre. A fürdőház igénybevételének díja 15.000 Ft/nap, melynek fejében korlátlanul használható és nem kell más vendégekkel sem osztozniuk rajta.

Bor és pálinkakóstolás: igény szerint lehetőség van borospince látogatásra borkóstolással egybekötve, illetve pálinkafőző üzemünkben készített minőségi pálinkáink megkóstolására is. Amennyiben valamelyik borkülönlegességünk elnyerte tetszését lehetőség van vásárolni belőle és egy kellemes kerti sütögetés vagy főzés alkalmával elfogyasztani.

Üzemlátogatás: a pálinkafőzés iránt érdeklődő vendégeinknek lehetőséget biztosítunk pálinkafőző üzemünk megtekintésére, melynek folyamán betekintést nyerhetnek a pálinkafőzés rejtelmeibe, annak folyamatába, és bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésükre választ kaphatnak.

Pálinkafőzési tanfolyam: azon vendégeink számára, akiknek nem elég, ha csak megtekinthetik a pálinkafőzés folyamatát, de tudni akarják minden csínját, erre is lehetőséget biztosítunk. Tanfolyamunk során a gyümölcs betakarításától a pálinka lefőzéséig mindenre megtanítjuk. További információ a „Pálinkakészítési tanfolyam” menüpontban.

Kerti sütés/főzés: gondosan rendezett kertünkben lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre vagy igény esetén kemence használatára, egy mennyei ebéd vagy vacsora elkészítéséhez, mindössze az elhasznált tüzelőanyagot szükséges kifizetni.

Dűlőlátogatás: kirándulni vágyó vendégeink számára lehetőség van dűlőlátogatásra, mely során saját szőlőültetvényünkön, csodás kilátással a Mátra vonulataira piknikezhetnek és ízletes borokat kóstolhatnak.

Programszervezés: szívesen segítünk vendégeinknek a közelben való programok szervezésében. Lehetőség van kerékpárt kölcsönözni, síelni, horgászni, csónakázni vagy akár egy kellemes túrázásra a hegyekben.