Nagy teljesítményű pálinkafőzdénkben egy 160 és egy 450 literes üstben aromatornyos technológiával, kétszeres lepárlással készítjük minőségi pálinkáinkat. A pálinkafőzés során fokozottan figyelünk a minőségre, nem keverjük megrendelőink gyümölcseit és segítséget nyújtunk a cefrézésben ezzel is garantálva a minőségi pálinka lefőzését.
Az üzemlátogatás során bemutatjuk a pálinkafőző üzemünk működését, elmagyarázzuk a pálinkafőzés lépéseit, egészen a gyümölcsök begyűjtésétől a pálinka lefőzéséig. Egyszerre 5-6 fő vehet részt a látogatáson, melynek időtartama 60-70 perc. Ez idő alatt betekintést nyerhetnek egy kisüzemi pálinkafőzde működésébe, a pálinkafőzés rejtelmeibe.
Az üzemlátogatás díja 1.500 Ft/fő. A program végén a résztvevők meg is kóstolhatják a lefőzött pálinkát, ez jó alapot biztosíthat egy későbbi élménybeszámolóra a barátaikkal és ismerőseikkel.