Menü
Pálinkafőzde látogatás

Családi vállalkozásunk a borászat mellett több éve pálinkafőzdeként is szerepet vállal. Azok számára, akik nem szeretnének tanfolyam keretein belül elmélyülni a pálinkafőzésben, lehetőséget biztosítunk kiscsoportos üzemlátogatásra a pálinkafőző üzemünkben. Az évek során új és modern módszerek jöttek létre a pálinkakészítés területén, mégis kellő hozzáértéssel a kisüsti főzés adja a legjobb ízű pálinkát. A kisüsti főzés lényege, hogy legalább kétszeres lepárlással készül a pálinka. Ezt a módszert alkalmazzuk mi is.

 

 

A pálinkafőzde


Nagy teljesítményű pálinkafőzdénkben egy 160 és egy 450 literes üstben aromatornyos technológiával, kétszeres lepárlással készítjük minőségi pálinkáinkat. A pálinkafőzés során fokozottan figyelünk a minőségre, nem keverjük megrendelőink gyümölcseit és segítséget nyújtunk a cefrézésben ezzel is garantálva a minőségi pálinka lefőzését.

 

Az üzemlátogatás


Az üzemlátogatás során bemutatjuk a pálinkafőző üzemünk működését, elmagyarázzuk a pálinkafőzés lépéseit, egészen a gyümölcsök begyűjtésétől a pálinka lefőzéséig. Egyszerre 5-6 fő vehet részt a látogatáson, melynek időtartama 60-70 perc. Ez idő alatt betekintést nyerhetnek egy kisüzemi pálinkafőzde működésébe, a pálinkafőzés rejtelmeibe.

 

Az üzemlátogatás díja


Az üzemlátogatás díja 1.500 Ft/fő. A program végén a résztvevők meg is kóstolhatják a lefőzött pálinkát, ez jó alapot biztosíthat egy későbbi élménybeszámolóra a barátaikkal és ismerőseikkel.