Menü
Fürdőház

Vendégeink teljes körű kikapcsolódásához a külön épületben kialakított fürdőházzal igyekszünk hozzájárulni, célunk, hogy Önök a lehető legpihentetőbb szolgáltatásban részesüljenek.

 

A fürdőház kínálata:

  • 15 személyes jakuzzi családoknak és baráti társaságoknak, az utazás kipihenésére és bulizásra egyaránt,
  • kandalló a romantikus hangulatért és a kellemes hőmérsékletért hidegebb időkben,
  • bárpult biztosítja vendégeink számára a felfrissülést,
  • a fürdőzés végeztével zuhanyzási lehetőség áll vendégeink részére az épületen belül, ahol szappan és sampon biztosított, törölköző igény szerint a recepción kérhető.


A fürdőház modern stílusú, a birtok területén található ezáltal közel helyezkedik el a szálláshoz. A nagyméretű jakuzzi kényelmes pihenést és teljes ellazulást tesz lehetővé, segít kizökkenni a mindennapi rohanásból és feltöltődni energiával. Tökéletes helyszín egy romantikus fürdőzéshez kedvesével, vagy akár a többieket hátrahagyva, egy nyugodt relaxációhoz.

 

 

A fürdőház használata


Megkérjük vendégeinket, hogy amennyiben használni szeretnék a fürdőházat, igényüket legalább két nappal korábban jelezzék felénk, hogy azt előkészíthessük az Önök számára. A fürdőház használatát a szállás ára nem tartalmazza.
A fürdőház igénybevételének díja 15.000 Ft/nap, ennek fejében korlátlanul használható és nem kell osztozkodni más vendégekkel, egy kellemes napot tölthetünk itt el csak a szeretteinkkel.