Menü
Hegyre néző szoba

Hegyre néző szobáinkból varázslatos kilátás nyílik vendégeink számára a Mátra csodálatos, fákkal és szőlőültetvényekkel tarkított hegyvonulataira. Minden szobánk úgy lett kialakítva, hogy azok a lehető legjobban hozzájáruljanak vendégeink nyugodt és pihentető kikapcsolódásához. Panziónk összesen 21 fő elszállásolását teszi lehetővé. A panzió berendezése rusztikus hangulatú, tökéletes helyszín, ha távol a városok zajától egy családias helyen szeretne megpihenni.

 

Mesés kilátás a Mátra vonulataira


Panziónk három ágyas szobájából mesés kilátás nyílik a Mátra hegycsúcsaira, a hegyoldal erdőségére és szőlőültetvényeire. A szobában egy francia ágy és egy szimpla, egyszemélyes ágy áll vendégeink rendelkezésére. Háromágyas szobánkhoz nem tartozik külön fürdőszoba. A szoba közös nappalival és fürdőszobával rendelkezik a másik hat férőhelyes szobánkkal, így inkább családok, nagyobb baráti társaságok részére ajánljuk. Tökéletes választás hangulatos bulik, csapatépítők, legény vagy leánybúcsúk megszervezésére. A nappaliban igény szerint lehetőség van pótágyak elhelyezésével plusz két fő elszállásolására.

A panziónk szobáiban a pihentetőbb kikapcsolódás érdekében televízió nem került elhelyezésre, azonban a nappalikban lehetőség van ezt a fajta időtöltést is igénybe venni. Továbbá a panzióban van wifi elérhetőség, ezáltal interneten keresztül is számos szórakozási lehetőség elérhető.

Mivel a legközelebbi település 7 km-re helyezkedik el, így egy jól felszerelt konyha is vendégeink rendelkezésére áll, megtalálható a benne tea, illetve kávé főző, hogy könnyebben indulhasson a reggel, villanytűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő, edények és evőeszközök a mindennapi étkezésekhez. Igény esetén, amennyiben előre jelzik, svédasztalos reggelit tudunk biztosítani vendégeinknek.